VI SKAPER TRYGGHET & TILLIT

– i en krevende tid

Insider Facility Solutions AS tilbyr et totalkonsept innen servicerelaterte tjenester. Konseptet heter REN TRIVSEL + og består av utvidet daglig renhold i kombinasjon med skreddersydde hygieneløsninger, desinfisering og smittevern.

Bedre renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov og den spesielle situasjonen vi nå befinner oss i.

Våre oppdragsgivere kan forvente moderne metoder og løsninger som ivaretar både inne- og utemiljø. Vårt konsept ivaretar avtalt kvalitet og rapportering.

I hele landet har vi SINTEF-sertifisert personell for NS INSTA 800.

KAMPANJETILBUD

GRATIS

SAFE PAD STARTKIT

ved signering av ny renholdskontrakt

Renhold

Vårt renholdskonsept REN TRIVSEL + er utviklet for å møte dagens pandemisituasjon. Vi tilbyr her en tryggere renholdstjeneste til kunder som ønsker et høyere kvalitetsnivå på renholdet.

Hygiene

Vårt hygienekonsept er verdensledende innen effektive og profesjonelle hygieneløsninger. Tjenestene skreddersys for deg som kunde, og er en komplett servicetjeneste vi leverer i samarbeid med Rentokil Initial.

Desinfisering

Med våre konsepter BioDamp og BioTåke, kan man raskt desinfisere store og mindre arealer. Bruk konseptet som en del av bedriftens handlingsplan for å forhindre spredning av skadelige virus og bakterier.

Smittevern

Vi lanserer SAFE PADS som en del av vår løsning innen smittevernrenhold for alle typer bygg og bedrifter. SAFE PADS reduserer smittespredning ved å drepe virus og bakterier effektivt.

Les mer om SAFE PADS HER

Fordeler ved konseptet REN TRIVSEL +

Virus, sopp- og bakteriebekjempende

Proaktivt og forebyggende

Miljøvennlig

Maksimal oppetid for bedriften

Vil du vite mer?

Last ned flyer:

Hva våre kunder sier

Vi er veldig fornøyd med innsatsen til servicemedarbeideren fra Elite Service Partner AS. Hun kommer når hun skal – og er ferdig til butikken åpner. God oppfølging fra Arvid og Melinda.

Vi kan absolutt anbefale Elite Service Partner AS til både Europris og andre bedrifter.

Kim Hausager / Butikksjef Europris Vinterbro

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring:

I Insider Facility Solutions AS tar vi naturligvis alle nødvendige hensyn og forhåndsregler når vi avtaler og gjennomfører befaringer og møter.

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg!