Miljøvennlig satsing

elbiler300x533
Som en bedrift som leverer Svanemerkede tjenester, ser vi hele tiden etter muligheter for å spare det ytre miljøet. Elite Service Partner AS har nå begynt den første utfasingen av egeneide biler med Euronorm 4 og lavere. En rekke av disse bilene skiftes nå ut med mer miljøvennlige el-biler.

Vi har nylig gått til anskaffelse av 28 stk. Kia Soul EV, som nå er i drift over hele landet. I tillegg har vi ved oppstart av flyrenhold, gått til anskaffelse av 6 Nissan E-NV Evalia 5 seters el-biler med plass til både renholdere og avfall fra flyene.

Bilansvarlig Jon Gjermund Gjermunds er storfornøyd med anskaffelsene og forteller om fordeler som – ingen CO2-utslipp ved drift og raskere fremkommelighet til kunden, i tillegg til lavere driftskostnader.

I tillegg til å ha Svanemerket store deler av vår virksomhet, har vi i mange år arbeidet med kravene til miljøstyringssystemer som blant annet gitt i standarden ISO 14001. Elite Service Partner AS har sertifisert sitt ledelsessystem i henhold til denne standarden.

På bildet til høyre ser vi nye el-biler på vei til driftskontoret i Trondheim!

Med vennlig hilsen

Roger Tveide
Adm. dir.