baatvask1200x507

Spesialiserte renholdsoppgaver!

Enkelte renholdsoppgaver har utfordringer som strekker seg ut over det ordinære. Slike utfordringer kan være tidspunktet for renholdet, renholdets egenart og blandingen av oppgaver som må utføres i løpet av samme økt.

Dette kan innbefatte oppgaver som f. eks. renhold på rutebåter, tog, hotell, sykehus, laboratorier, stasjoner og flyplasser etc. Vi tilbyr løsninger som passer under alle forhold.

Tog-, fly- og båtrenhold

Vi har i dag en omfattende portefølje på spesialisert renhold.
Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Brann- og vannskade

Våre skadeavdelinger kan hjelpe med skadebegrensning på alle typer oppdrag. Det er dine verdier vi arbeider for.

Sterile omgivelser

Dette er et område som krever spesialkompetanse. Vi har erfaring fra arbeid i sterile omgivelser som for eksempel laboratorier, sykehus etc.

Laboratorier

Dette er et område som krever spesialkompetanse. Vi har erfaring fra en rekke oppdrag som krever arbeid i sterile omgivelser.

Diamantsliping av gulv

Dette er et meget spennende konsept vi i Insider Facility Solutions AS er glade for å kunne tilby. Prosessen passer utmerket til alle typer lokaler med stein eller betongbaserte gulv som utsettes for store påkjenninger (truck, lastebiler osv.) Vi kan skreddersy løsninger for dine lokaler som gir skinnende gulv uten bruk av epoxy. Dette gir en helsemessig gevinst da det ikke vil finnes løsrevne elementer av epoxy i omgivelsene.