Renhold faste dager eller etter normkriterier

Renhold er et stort fag. Vi omtaler renhold som ”Daglig renhold” eller ”Regelmessig renhold”. Dette innebærer at bedriften regelmessig får besøk av en eller flere renholdere. Vi sørger for å gjøre rent i kundens lokaler etter en gitt renholdsplan. Renholdsplanen er utarbeidet sammen med kunden.

Insider Facility Solutions AS leverer svanemerket renhold!

Dagligvare

Rene lokaler er en forutsetning for at kundene vil bruke din butikk ved dagligvareinnkjøp, og et krav fra tilsynsmyndigheter. Insider Facility Solutions AS har lang erfaring innen renhold i dagligvarebransjen. Vi kan skreddersy et renholdsopplegg som er tilpasset butikkens eller kjedens konsepter.

Les mer om vårt konsept for renhold i dagligvarehandelen...

Detaljhandel

Kundens helhetsinntrykk av butikken blir påvirket av hvordan lokalene fremstår. En positiv opplevelse er noe kunden tar med seg videre til sine venner og bekjente. Insider Facility Solutions AS kan skreddersy en renholdsløsning som passer akkurat dine lokaler.

Kontorer

Rene og ryddige lokaler gir et godt førsteinntrykk. Bedriften vil fremstå som ryddig og seriøs for potensielle og eksisterende kunder/samarbeidspartnere. Et godt innemiljø bidrar til å redusere bedriftens sykefravær. Insider Facility Solutions AS har spesialisert seg på renhold for næringslivet, og kan skreddersy renholdet etter deres behov.

Produksjon/Industri

Trivsel er en viktig faktor i konkurransen om den rette arbeidskraften. Vi vet at vi kan bidra til å gi din arbeidsplass det renholdet som er nødvendig for at dine ansatte skal trives. Vi har lang erfaring fra ulike typer industri og produksjonsbedrifter.