Hvorfor et slikt begrep?

Renholdsoppgaver som skal gjøres utenom det vanlige renholdet, betegnes ofte som periodisk renhold eller temporært renhold.

Dette er et eget fagfelt innen renhold og krever mye av dem som påtar seg disse oppgavene. Segmentet kan deles opp i flere elementer.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring betegner vanligvis nedvask i lokaler som er i bruk. En grundig gjennomgang av alle arealer er ofte en forutsetning for et godt innemiljø. Vi kan levere hovedrengjøring til alle typer bygg. Dette vil vanligvis være en full gjennomgang av tak, vegger og gulv. Normalt også fastmontert inventar.

Les mer om hovedrengjøring...

Byggrengjøring

Vask av nybygg. Ofte behov for særskilt tilpasset kjemi. Omfanget her avhenger av type bygg. Ellers inneholder ofte byggvask flere av de samme elementer som ved hovedrenhold.

Oppskuring/Boning

Å fjerne bonevoks krever god kunnskap om gulvets overflate og den bonevoksen som allerede er på. Våre medarbeidere har lang erfaring i å finne de rette løsninger for både fjerning av bonevoks og påføring. Vi vil også være behjelpelig med å finne miljøvennlige og økonomisk alternativer til bonevoks som passer til de fleste typer gulv. Gulvet dyprenses ved hjelp av maskiner og kjemikalier. Kanter og hjørner rengjøres manuelt. Alle rester og oppløsningen fjernes og gulvet skylles/nøytraliseres. Det påføres grunner og deretter polish i flere lag. Polishen poleres/herdes med maskin.

Vinduspuss

Insider Facility Solutions AS kan tilby vinduspuss under alle forhold og for lokasjoner i alle størrelser. Vi har medarbeidere som har spesialisert seg innen vinduspuss.

Polering

Highspeed polering bevarer en fin glans og vedlikeholder gulvet. Resultatet blir da et vakkert og slitasjesterkt gulv.

Diamantskuring

Prosessen passer utmerket til alle typer lokaler med harde gulv som har mye besøk. Vi kan skreddersy løsninger for dine lokaler som gir skinnende gulv uten bruk av polish. Dette gir en helsemessig gevinst da det ikke vil finnes flyvestøv fra bonevoks.

Tepperens

Alle tepper må rengjøres ut over bruk av støvsuger og teppebanker. Insider Facility Solutions AS rengjør og renser tepper og tekstiler etter tekstilets behov og egenskaper. Kontakt oss for et hyggelig pristilbud!