Vi løfter renhet til et nytt nivå!

Insider Facility Solutions AS tilbyr en komplett sanitærservice som har som mål å være verdens mest hygieniske.

Vi leverer pålitelige og miljøvennlige hygieneløsninger av meget høy kvalitet. Våre løsninger skal bidra til lavere kostnader for din bedrift og mindre irritasjon og en triveligere hverdag for dine ansatte og besøkende.

Vår hygieneservice omfatter vanlige kontorer, helsehus, tannleger, butikklokaler, verksteder samt tungindustri. Vi leverer kun kvalitet til konkurransedyktige priser.

Ved å bruke vår hygieneservice vil du få en pålitelig leverandør – en du alltid kan stole på!

Vi tilbyr god oppfølging, har øye for detaljer og lang erfaring i samarbeid med alle typer organisasjoner. Ved å forstå dine behov, kan vi oppfylle disse på en effektiv måte.

Vår sanitærtjeneste inkluderer:

  • Moderne beholdere for bind og avfallsbehandling
  • Håndsåpe- og såpedispensere
  • Luftpleie
  • Desinfeksjon (hånd, WC og urinal)
  • Spedbarnspleie
  • System for urinalvannstyring

Alle våre tjenester er skreddersydd for å levere maksimal hygiene til sanitærrommet. Ved å velge fra hele vårt produkspekter, øker du sikkerheten for både kunder og ansatte.

Vi forstår viktigheten av å ha en pålitelig, kostnadseffektiv partner – hvor du kan være helt sikker på at de riktige tjenestene blir utført hver gang.

Et delikat sanitærrom som ser bedre ut, med matchende produkter – er et ofte undervurdert aspekt når det gjelder kundens helhetsinntrykk av bedriften. Å velge én tjenesteleverandør for alle områder sikrer høyere effektivitet og kostnadsbesparelser, reduserer administrasjonskostnader og ikke minst fører det til mindre hodebry for deg og dine ansatte.