Effektiv desinfisering med BioTåke!

Med vårt konsept BioTåke kan man raskt desinfisere store og mindre arealer. Gjør dette til en del av din handlingsplan for å forhindre spredning av skadelige virus og bakterier.

BioTåke vil nå alle overflater – også vanskelig tilgjengelige arealer. Metoden er økonomisk, tidsbesparende og skånsom mot miljøet.

Ved hjelp av BioTåke, kan vi tilby den siste og mest innovative tåkeleggingsteknologien på markedet – der dråpestørrelsen er mindre enn 20 mikrometer i diameter og har en effektiv virketid på opptil 24 timer. Dette er et supplement til godt kontaktpunktrenhold.

Fordeler ved bruk av BioTåke

  • Dokumentert effekt mot virus, sopp og bakterier
  • Proaktivt og forebyggende
  • Miljøvennlig
  • Maksimal oppetid for bedriften

BioTåke i 4 steg...

Last ned produktark ...

Desinfisering med Cannon Capsule/CannonMax

Gjennom vårt datterselskap Green Cleen Norge AS kan vi tilby en effektiv, miljøvennlig og nyskapende desinfiseringsmetode i Norge. Cannon Capsule er sertifisert – og fungerer som en «fogger» (tåkeleggingsmaskin). Foggeren slipper ut nanokapsler som virker på – og dekker hele området hvor metoden brukes.

Les mer om vårt konsept for desinfisering...

Rengjøring av avfallsdunker

Green Cleen Norge AS er også spesialisert innen profesjonell og miljøvennlig rengjøring av avfallsdunker for private kunder og næringslivet. Det mobile duplex vaskesystemet er spesialbygd for å tilfredsstille strenge miljømessige retningslinjer.

Les mer om renhold av avfallsdunker...

Les mer om Green Cleen Norge AS, ved å klikke på logoen nedenfor:
greencleen-logo