Region Østlandet Svanemerket!

Vi er stolte over å kunne meddele at vi er blitt Svanemerket i region Østlandet. Dette betyr at vi nå enda mer systematisk vil arbeide for at vårt selskap skal belaste vår sårbare natur på en minst mulig måte.

I Elite Service Partner AS ønsker vi å ha en kultur/måte å være på som gjør at vi alltid ser etter mulige forbedringer i alle ledd. Disse forbedringene skal igjen medføre at vi alle har en bedre hverdag, samt en trygg arbeidsplass å gå til.

26.11.2014 mottok Elite Service Partner Region Øst miljølisens utstedt av Nordisk Miljømerking. Dette er den første regionen i Elite Service Partner AS som vil levere Svanemerket renhold til våre kunder.

Det å være en miljømerket tjenesteleverandør, vil si at vi er nødt til å tenke miljø i alt vi gjør – fra hvordan vi planlegger kjøreruter til dosering av kjemi. Dette vil bidra til å minimere miljøbelastningen vi som firma har både ute hos deg som kunde, men også i samfunnet ellers.

Miljølisensen er et resultat av at ansatte og ledelse lojalt har fulgt kravene og retningslinjene som følger med alle sertifiseringer og godkjenningsordninger.

Svanemerking av region Østlandet er et viktig mål for oss, men likevel bare en begynnelse. Søknad er levert med tanke på at regionene Sørlandet og Vestlandet skal få tilsvarende lisens tidlig i 2015 og regionene Midt-Norge og Nord-Norge følger deretter!

Vi gratulerer Region Østlandet med sertifiseringen, og ønsker lykke til videre med miljøarbeidet!

Roger Tveide
Adm. dir.
svane200