Hva våre kunder sier om oss

Vi er veldig fornøyd med innsatsen til servicemedarbeideren fra Insider Facility Solutions AS. Hun kommer når hun skal og er ferdig til butikken åpner.

God oppfølging fra Arvid og Melinda. Vi kan absolutt anbefale Insider Facility Solutions AS til både Europris og andre bedrifter.

Kim Hausager/Butikksjef Europris Vinterbro

At Insider Facility Solutions AS er med på å ta samfunnsansvar, betyr veldig mye for oss. Vi er helt avhengig av samarbeidspartnere som er med på å se «hele» bildet.

At dere også investerer i både opplæring og veiledning sier sitt om Insider Facility Solutions AS. Dette er et tidkrevende arbeid – men så lenge vi har et felles mål er veien dit ofte litt enklere. ASVO-Kongsberg AS håper dette kan bli starten på noe større – for oss begge.

Ståle Skau/Markeds- og produksjonsleder

Vi i ISOLA AS ønsker at de tjenestene vi kjøper skal være av god kvalitet og enkle å forholde oss til. Derfor har vi valgt Insider Facility Solutions AS som vår leverandør av diverse renholdstjenester. Vår lokale kontaktperson over mange år, tar våre ønsker og justeringer på alvor og har rask responstid på utførelse av tjenesten.

Vi setter også pris på månedlig tilsendt kvalitetsrapport – og at alt bare fungerer.

Arild Berdalen/Teknisk sjef

4human AS er veldig godt fornøyd med utførelsen av daglig renhold og periodisk vedlikehold i våre lokaler. Vi har et godt samarbeid med kundeansvarlig og gjennomfører jevnlige møter.
4human AS har benyttet samme firma siden 2000 og det har aldri vært aktuelt å bytte leverandør.

Gunn Berit Venstøp/Administrasjon og økonomi

Locus Solutions AS setter stor pris på den stabilitet og kvalitet av renholdstjenester som ytes av Insider Facility Solutions AS. At det er rask responstid ved eventuelle justeringer, eller ønsker om ekstra tjenester – er også et stort pluss.

Berit Gausdal/Administrasjonssekretær

Det jeg er spesielt fornøyd med, er at vi har god kontakt begge veier. Når vi har noe som ønskes utført, er det lydhøre og positive medarbeidere å møte. Kundekontakten vår møter meg hver onsdag for gjennomgang av deler av bygget, det er en nyttig runde for begge parter tror jeg – i alle fall for oss.
Renhold skal bare fungere og det gjør det med Insider Facility Solutions AS avdeling Sandefjord.

Per Kristian Semb/Driftsjef, KLP Eiendom

Jeg opplever at Insider Facility Solutions AS er seriøse i renholdsbransjen – og at de prismessig er konkurransedyktige i forhold til den kvalitet og tjenester jeg ønsker. Setter også pris på funksjonen med lokal kundekontakt som følger opp kvalitet og sender meg rapport. Flere andre aktører ønsker å legge inn tilbud her, men jeg har alltid takket NEI til dette siden dere leverer.

Kristoffer Andersen, Kjøpmann