Nytt hygienekonsept!

En av årets store nyheter for oss i Elite Service Partner AS er at vi nå starter opp med et helt unikt hygienekonsept.

Vi er stolte over å være valgt som norsk samarbeidspartner for Cannon Hygiene. Dette samarbeidet vil sette oss i stand til å tilby markedets beste hygieneløsninger til både interne og eksterne kunder.

Cannon Hygiene har som målsetning å kunne tilby verdens mest hygieniske sanitærkonsept. Noe av det som skiller konseptet Cannon Hygiene fra andre, er at vi selger teknisk service og bytteservice i samme pakke. Hva mener vi med det? Jo, våre løsninger skal alltid fungere – ved at alle som arbeider med dette er sertifiserte teknikere. Disse vil til enhver tid sørge for at de hygieneløsningene vi har levert vil fungere, og at de alltid framstår visuelt som nye produkter. I tillegg bytter vi ut alle oppsamlingbeholdere (sanitetsbind og bleiebeholdere) ved hver service. Dette sikrer bakteriefri og luktfri utskiftning.

Vi vil være norsk eneforhandler av systemet, og tilby en hygieneservice som overgår alt annet på markedet.

Konseptet innebærer at Cannon Hygiene benytter naturprodukter som har en 99,999% effektivitet overfor bakterier (tilsvarer fra 1 000 000 bakterier til 1000 bakterier) og virus.

Store nasjonale aktører har allerede plassert sine første bestillinger hos oss. Om kort tid vil vi lansere en egen nettside som presenterer det nye konseptet i detalj.

Vi gleder oss til å komme tilbake med flere opplysninger!

Roger Tveide
Adm. dir.

Klikk på bildet nedenfor for å se en videopresentasjon av Cannon Hygiene: