Ny samarbeidsavtale med Nobl

Nobl har bygget og forvaltet boliger siden 1946. Med lang erfaring og solid kompetanse gir de trygghet i hverdagen gjennom gode hjem, boliger, smart forvaltning, nyttige tjenester og personlig rådgivning. Som en del av disse tjenestene ønsker derfor boligbyggelaget Nobl å sikre gode leverandøravtaler til sine medlemmer – fordi alle fortjener gode hjem, hele livet.

Samarbeidsavtale inngått

Vi gleder oss derfor over at Nobl har valgt å satse på Insider Facility Solutions AS som sin samarbeidspartner innen renhold og renholdstjenester i Lofoten og Vesterålen. Fra før, har Nobl en lignende avtale i Bodø. Dette betyr at boligselskap og dets medlemmer kan bestille alt fra fast renhold av fellesarealer – til enkeltoppdrag som for eksempel vask av vinduer og fasader.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått Insider Facility Solutions AS med på laget som et viktig og bra tilskudd til våre medlemmer og boligselskap i Lofoten og Vesterålen, forteller salgs- og markedssjef i Nobl, Thomas Normann Johnsen.

Gode hjem hele livet

Boligbyggelaget Nobl har over 18.200 medlemmer. Disse har forkjøpsrett på omtrent 5.500 boliger i Nordland, og på til sammen rundt 90.000 boliger i hele landet gjennom Storbysamarbeidet. Nobl bistår over 290 boligselskap med økonomisk, teknisk og juridisk forvaltning, fra Andøya i nord til Sandnessjøen i sør.

Nobl leverer alle tjenestene man trenger for å forvalte et boligselskap på en trygg og oversiktlig måte. Målet er å sikre forsvarlig drift gjennom økonomisk, teknisk og juridisk forvaltning. Med lang erfaring og solid kompetanse gir Nobl trygghet i hverdagen til boligbyggelag og medlemmer.

Med Insider Facility Solutions AS har vi nå fått en av Norges største bedrifter innen drifts- og servicetjenester med på laget. Selskapet tilbyr blant annet renholdsoppdrag og allergivennlige matteprodukter, noe som bidrar til mindre smuss og enklere renhold i fellesarealene. Det er viktig med et godt renhold hvor mange mennesker ferdes. Å sette dette ut til profesjonelle aktører, vil ofte være en bedre løsning enn at arbeidet blir gjort på dugnad blant beboerne, sier forvaltningsrådgiver og avdelingsleder i Lofoten og Vesterålen, Erlend Svartsund.

Les mer om fordeler ved avtalen: