Klar til neste pandemi?

Interesseorganisasjon Ren Fordel inviterte med samarbeids partnere til «Nordisk Korona Konferanse» med debatt – 12. oktober 2020 på Radisson blu Airport Hotel på Gardemoen + virtuelt.

Elite Service Partner AS vil som medlem og delsponsor av konferansen delta i et spennende og variert program der vår administrerende direktør Roger Tveide vil ha et innlegg med tittelen: «Våre erfaringer med Covid 19 og tanker om fremtidens renhold»

Som mange andre aktører opplevde også Elite Service Partner AS at servicebransjen forandret seg over natten. De fleste gjorde et stort hopp i henhold til digitalisering i servicebransjen og vi erfarte både store utfordringer og smarte løsninger for og sikre god og stabil drift av selskapet.

Målet med denne nordiske konferansen er å skape en møteplass for brukere og tilbydere av renhold- og eiendomsservice med fokus på hva bransjen har lært i lyset av Korona-krisen.

Dette blir en dag hvor vi kan lære av hverandre på tvers av landegrenser og på tvers av våre ulike roller i bekjempelse av Covid-19.

Seminaret er tilretettelagt for daglige ledere, service-innkjøpere, service-leverandører og andre interessenter i renhold- og eiendomsservicebransjen innen privat og offentlig sektor.

Elite Service Partner AS gir helse, trygghet og sikkerhet den absolutte høyeste prioritering, både for egne ansatte og kunder. I denne forbindelse har vi lansert effektive desinfeksjons programmer vi bruker internt eller tilbyr våre kunder. Konsepter som BioDamp eller BioTåke er tiltak for å trygge arbeidsplasser og våre kunder og ansatte. Kundene våre er stadig mer opptatt av hvilken fagkompetanse vi har og hvilke smitteforebyggende tiltak vi kan tilby.

Et effektiv og rimelig alternativ til desinfeksjon av lokaler enten som forebyggende tiltak eller ved påvist smitte er desinfeksjon ved hjelp av tåkelegging. Dette kan du lese mer om her eller ved å benytte kontaktsskjemaet på nettsiden til BioTåke.