Temadager!

tokokker
Med jevne mellomrom kan det være trivelig å overraske med en spennende vri på mat og drikke. Vi har løst dette ved å kjøre egne temadager.

Temadager kan f.eks. være knyttet til årstider som vår, sommer, høst og vinter. Matvalget kan også være basert på råvarer, land og trender.

Det skjer hele tiden mye spennende innen mat og trender, og våre personalrestauranter rundt om i landet ser det som absolutt nødvendig å holde seg oppdaterte.

Det har vært masse skryt og god stemning – med matlagning og retter som ”Pulled Salmon med Tzaziki”, klassisk fiskeburger og røkelakssalat og mye annet godt! Her er det bare å glede seg!

Med fokus på sunn mat og gode smaker!

Havets delikatesser

iso_9001_2008
Eksempel på temadager der vi henter fram den gode sjømaten! Gedigent skalldyrbord med kalde og varme retter fra havets delikatesser. Rettene serveres med tilbehør! Hent en kopi av plakaten ved å klikke på bildet til høyre.

Meksikanske dager

iso_14001_2004

Tex Mex Dager – smaksrikt og kryddersterkt! Vi kjører temadager der vi sammen med oppdragsgiver blir enige om temadager med mat som smaker og varmer! Hent en kopi av plakaten ved å klikke på bildet til høyre.

Fårikålfest

ohsas_18001_2007
30. september er det fårikålens dag! Hvorfor ikke invitere til fårikålfest og hyggelig samvær i kantinen! «Gjør hverdagen litt hyggeligere!» Hent en kopi av plakaten ved å klikke på bildet til høyre.

Viltdager

ohsas_18001_2007
Viltdager i kantinen! På høsten er det sesong for vilt. Prøv vår viltmeny for en vill og spennende matopplevelse! Hent en kopi av plakaten ved å klikke på bildet til høyre.

Spekeskinke og rømmegrøt

ohsas_18001_2007
Deilig spekeskinke og rømmegrøt er alltid godt – men spesielt hører det sommeren til! Nam, nam – Smak og nyt! Hent en kopi av plakaten ved å klikke på bildet til høyre.

Alltid noe godt

Insider Facility Solutions AS kan tilby en mengde variasjoner når det gjelder mattilbud – alt fra vanlig husmannskost til gourmet mat. Vi har temadager med mat fra forskjellige kulturer, gjestemøtemat og selskapsmat. Du som kunde er med på å bestemme mattilbudet i kantinen.

Et normalt tilbud i kantinen kan for eksempel være:

  • Kaldmat: (Kjøtt, fiskepålegg, diverse posteier, ost og syltetøy.)
  • Varm lunsj: (Diverse retter.)
  • Frukt.
  • Salatbar.
  • Diverse melkeprodukter.
  • Juice / kaffe / te.
  • Diverse typer brød.
  • Middag / overtidsmat
  • Aviser
  • Snacks / is / sjokolade.
Alltid godt med ferdig tilberedt mat levert rett på bordet der du er!

Pil