Insider Facility Solutions søker Kalkulatør / Pricing Manager

Vi har stor aktivitet og søker kalkulatør / Pricing Manager i nyopprettet stilling. I denne stillingen vil du vil bli involvert i hele tilbudsprosessen. Du vil få ansvaret for å gjennomgå konkurransegrunnlag, jobbe systematisk med innhenting og evaluering av tilbud fra underleverandører, samt kalkulasjon av tilbud og presentasjon av dette. Stillingen vil være sentral i vår kommersielle avdeling og vil jobbe tett mot nøkkelpersoner i Insider Facility Solutions AS.

Arbeidet omfatter varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som evaluering av, og kalkulasjon av anbud. Det er viktig du har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig. Som kalkulatør vil du være en stor bidragsyter for vår konkurransekraft gjennom å tilføre økt lønnsomhet til våre prosjekter. Din hovedoppgave vil være å delta i anbudsprosjekter, der ditt bidrag vil være å utforme analyser og prismodeller tilpasset vårt og kundens behov, slik at vi øker vår suksessrate.

Vi leter etter en person som er tallsterk, er fremoverlent og har kommersiell teft. Som Kalkulatør/ Pricing Manager hos oss vil du bli en sentral del av vårt Markedsteam og du vil få god innsikt i hele organisasjonen.

Hvorfor arbeide hos oss? 

Hos Insider Facility Solutions vil du arbeide i team med høyt kvalifiserte faglige personer. Du vil bli sentral i spennende prosjekter på tvers av fagområder og gjennom hele organisasjonen. Du vil være sentral i arbeidet med å vinne anbud og vil ha stor innflytelse i organisasjonen og utviklingen videre. Du vil bli en del av et team med store ambisjoner og et faglig- og forretningsorientert miljø.

Din suksess er viktig for oss. Du vil være del av et team med erfarne kollegaer som er opptatt av at du skal lykkes i arbeidet og som vil være en solid støtte i arbeidet. Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes av gjensidig respekt, engasjement, utvikling og mangfold.

Oppgaver

 • Aktivt delta i anbudsprosesser
 • Ta ansvar for kalkulasjonsarbeidet i større anbud på tvers av fag og divisjoner
 • Utforme tilpassede prismodeller
 • Være vår fagperson relatert til prismodeller og kalkyler 
 • Eie og videreutvikle våre prismodeller og analyser i tråd med utviklingen i markedet
 • Bidra med analyser for å støtte beslutningstakere ved resigneringer, mersalg og nysalg
 • Delta i forhandlinger med kunde

For å lykkes i denne rollen hos oss 

 • Er det nødvendig med god forretningsforståelse og interesse for servicebransjen. Arbeidet innebærer mye teamarbeid og deltagelse i hele anbudsprosessene, noe som forutsetter vilje til samarbeid og sterk gjennomføringsevne. 
 • Du må kunne omstille deg fra en rådgivende- til en utførende arbeidsform. Du må jobbe strukturert og målrettet, og ha ønske om å skape gode resultater for selskapet.
 • Vi ser etter en person med god tallforståelse, øye for detaljer og god gjennomføringsevne.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelor-grad innen relevant fagområde er ønskelig, men relevant arbeidserfaring kan kompensere
 • Relevant arbeidserfaring relatert til kalkulering, gjerne fra servicebransjen
 • Direkte eller indirekte salgserfaring fra B2B, innenfor fagfeltet løsningssalg
 • Må ha høy kompetanse på Excel og ellers god system og IT kompetanse.
 • Gode formuleringsevne skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

Hos Insider Facility Solutions vil du være en del av et miljø som løser tingene annerledes. For å søke stillingen følg linken i denne annonsen, for spørsmål kontakt oss gjerne.

Søknadsfrist: Snarest

Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til: Markedssjef Odd Kristian Pedersen, E-post: odd.kristian.pedersen@insider.no

Send CV og søknad til: E-post: nystilling@insider.no, merket søknad: «Kalkulatør / Pricing Manager».


Om oss

Virksomheten som ble etablert i 1983 av Steinar Myklebust har vært i kontinuerlig vekst og utvikling. I dag er vi en av Norges største familieeide gründerbedrifter innen servicesektoren.

Insider Facility Solutions AS leverer førsteklasses tjenester med dedikert og kvalifisert personell. Vi har utviklet digitale løsninger som sikrer våre oppdragsgivere kontroll fra A til Å. Vårt ambisjon er at våre samarbeidspartnere skal se på oss som en av deres egne, noe som gir fleksibilitet, trygghet og innsyn.

Vårt tjenestespekter spenner fra drifts- og servicetjenester til forvaltning og leietagerrådgivning. Selskapet har sunn økonomi, moderne maskin- og bilpark samt eget moppe- og mattevaskeri. I de senere årene har vi også blitt en betydelig aktør innen betonggulvsliping. Vi leverer tjenester både til det offentlige- og private næringsliv.

Vi er i stadig utvikling for å utvide og forbedre vårt servicetilbud for at du som kunde skal få en bedre arbeidsdag – og føle trygghet på at alle våre tjenester blir levert av en høy kvalitet og servicegrad.

Selv om vi er blant de største leverandørene i FM markedet i Norge anser vi oss selv som utfordreren.

Alt du trenger, når du trenger det – på ETT sted!