Hva gjør jeg med renhold hvis noen blir syke?

Det viktigste man gjør når noen blir syke på arbeidsplassen er selvfølgelig å ivareta de ansatte. God og åpen dialog med «høy takhøyde» er et viktig nøkkelord. Mange blir bekymret og noen har kanskje pårørende i risikogruppen hjemme.

Dersom noen av dine ansatte blir syke kan det være hensiktsmessig å iverksette noe mer renhold, særlig i de områdene hvor de ansatte har oppholdt seg. Ved å kartlegge bevegelsene til den/de som er smittet vil man kunne implementere spesifikke tiltak for de områdene.

Det er flere måter å utføre dette på, men en effektiv og rimelig metode for desinfeksjon er å gjennomføre behandling med BioTåke på områder der det har blitt påvist smitte. Flere av våre kunder benytter denne løsningen idag. Les hvordan vi desinfiserer togene på Gjøvik Banen med BioTåke daglig her. Konseptet passer for de fleste lokaler og kunder.

Dersom du er interessert i veiledning av hvordan renholdet best kan utføres i dine lokaler, ta kontakt med oss da vel! Du kan melde din interesse her eller sende en e-post til: post@insider.no.

Les hele artikkelen på vår bloggside.