Hege Wilsbeck blir ny driftsdirektør i Elite Service Partner AS

Høvik, 28.08.20: Elite Service Partner AS har ansatt Hege Wilsbeck som driftsdirektør for Norge i segmentet daglig renhold. Wilsbeck kommer fra stilling som leder i Mitie Norge AS og tiltrer sin nye oppgave i Elite Service Partner AS 01.09.2020.

Elite Service Partner AS har store ambisjoner om å videreutvikle bedriften og sørge for at selskapet er både konkurransedyktig og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden.

«Vi er svært glad for at Hege har takket ja til å lede segmentet daglig renhold i Elite Service Partner AS. Vi er også trygg på at hun har den kompetanse og erfaringsbakgrunn som skal til for å løfte avdelingen videre, og at vi har funnet en meget dyktig og spennende driftsleder», sier administrerende direktør Roger Tveide.

Hege vil arbeide tett med Roger Tveide og rapporterer direkte til han.

Hege Wilsbeck har en begivenhetsrik og variert bakgrunn med snart 30 års fartstid fra servicebransjen. Hun har jobbet lokalt, nasjonalt og internasjonalt samt kjenner godt til de fleste serviceområdene innen FM (kantine/eiendom/renhold), men er spesielt glad i renhold.

Wilsbeck har gjennom karrieren jobbet med drift, fagutvikling og forretningsutvikling – og hadde i flere år globalt ansvar for ISS sitt Cleaning Excellence konsept.

Siden hun startet for Mitie AS i 2014 har hun hatt ulike spennende lederposisjoner hvor hun i dag avslutter i rollen som HR and Business Development Director Nordic.

«Jeg har et ønske og visjon å videreføre den flotte kultur og det resultatfokus Elite Service Partner AS har i dag, samt sammen med teamet ta neste steg både på innovasjon, kundeutvikling, bærekraft og metoder.

Som leder er jeg klar og tydelig, glad i mennesker og liker å skape resultater sammen med andre.

Jeg har kjent til Elite i mange år og fulgt den reisen dere har gjort og har alltid vært imponert over de resultater som er oppnådd, så da muligheten nå var tilstede er jeg ydmyk og glad for å nå være en del av teamet», sier påtroppende driftsdirektør, Hege Wilsbeck.

For spørsmål eller mer informasjon:

  • Roger Tveide: roger.tveide@insider.no / 982 63 830