Forebyggende renhold

Vi kan ikke tilby en fjerde vaksinedose,

- men vi kan gjøre arbeidsplassen din trygg

En fersk ukerapport fra Folkehelseinstituttet (FHI) om covid-19, influensa og andre luftveisinfeksjoner, forteller om økende smittespredning i samfunnet. 

Vi hos Insider Facility Solutions AS kan forebygge smitte på arbeidsplassen din med daglig renhold som gir deg og dine ansatte et tryggere miljø å være i.

Hva kan du gjøre selv for å minimere smitte og sykdom?

Daglig renhold er essensielt og er noe du bør være nøye med. Mikrober kan leve lenge der vi oppholder oss, særlig på kontaktflater som mange berører. Rene overflater reduserer risiko for smitte betydelig!

Hva kan vi hos Insider Facility Solutions AS hjelpe deg med?

Vi er en ledende leverandør av renholdstjenester og tilbyr forebyggende daglig renhold, samt effektive desinfiseringskonsepter som BioDamp og BioTåke som hindrer smitte der du oppholder deg.

Forebyggende renhold for deg med ekstra behov for smittevern

Renholdskonseptet REN TRIVSEL + er utviklet spesielt for å kunne møte en kommende influensatopp og forebygge smitte på arbeidsplassen din.

Dette er en utvidet renholdstjeneste til deg som har behov for et særlig trygt og høyt kvalitetsnivå på renholdet. Gjennom økt renholdsfrekvens og ekstra fokus på kontaktflater, fjerner vi skadelige virus og bakterier som kan forårsake smitte. 

REN TRIVSEL + er et av de viktigste tiltakene du kan innføre for å forebygge smitte i bedriften din.

Desinfeksjon av større arealer gjort trygt og kostnadseffektivt

Har du behov for desinfeksjon av større arealer som en fløy, en bygning eller lignende? Da anbefaler vi BioDamp og BioTåke, som også kan kombineres med forebyggende renhold. Vi har lang erfaring og gjør store arealer trygge på en kostnadseffektiv og sikker måte.

Vi desinfiserer blant annet sanitærrom, kjøkken, kontorer, borettslag, skoler, helserelaterte områder, transportsektoren, hoteller, spa & velvære og offentlige områder.

Våre konsepter er et miljøvennlig og trygt supplement til det daglige renholdet i bedriften din.

Foto: Henning Gulbrandsen – Oppland Arbeiderblad

Kontaktskjema

Du kan også kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under. 

Mer informasjon finner du her: https://www.insider.no/renhold/biodamp/

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Finn oss:
Vi takker for oppdraget:
Meny Atrium - Vennesla
Complit AS - Sem
Rival AS - Vestby
NAV - Steinkjer
Følg oss: