Facility Management


Insider Facility Solutions AS tilbyr organisering og koordinering av flere tjenester. Det vil si et totalkonsept innen servicerelaterte tjenester – Facility Management (FM-tjenester).

Du skal være trygg på at alle tjenester blir ivaretatt. Vi tar oss av gjennomføringen. Du beholder oversikt og kontroll.

Vårt tjenestespekter spenner fra drifts- og servicetjenester til forvaltning og leietagerrådgivning.

Vi er i stadig utvikling for å utvide og forbedre vårt servicetilbud for at du som kunde skal få en bedre arbeidsdag – og kan føle trygghet på at alle våre tjenester blir levert av en høy kvalitet og servicegrad.

Bli kjent med våre konsepter og rapporteringsløsninger!

Våre Facility Management-tjenester omfatter blant annet:

Prosjektledelse, renhold, vaktmestertjenester, personalkantine, møtemat, frukt, resepsjon, møteromservice, logistikk, sikkerhet og mer.

Hvorfor velge Insider Facility Solutions AS?

  • Fordi vi kan gi deg en komplett serviceløsning, slik at vi tilfører REN TRIVSEL til ditt arbeidsmiljø.
  • Fordi vi er en miljøfokusert bedrift som alltid vil prioritere miljøet ved våre valg av biler, kjemi og utstyr.
  • Fordi vi tar service på alvor. Ved å la våre uniformerte servicemedarbeidere være synlig for dine kunder, vil dette forsterke din bedrifts omdømme.
  • Fordi vi garanterer 100% utførelse av avtalte serviceoppgaver! Insider Facility Solutions AS har en stor servicestab og topp moderne IKT-systemer som gjør dette mulig.
  • Fordi du som kunde får en fast kontaktperson å forholde deg til, som jevnlig vil foreta befaringer for å kvalitetssikre at serviceoppgavene er utført på en tilfredsstillende måte.


Du kan også få tilsendt kvalitetsrapporter som dokumenterer vårt kontinuerlige arbeid for å sikre topp kvalitet.

Insider Facility Solutions AS – Vi holder hva vi lover!