Elite Service Partner innfører hjemmekontor

Elite Service Partner AS har sendt ut følgende melding til administrativt ansatte 13.mars 2020: Dersom du ikke må være fysisk til stede på kontoret for å utføre arbeidsoppgavene dine, skal du inntil videre ha hjemmekontor.

Det er viktig for oss at færrest mulig – både kunder, ansatte og våre familier ikke blir smittet av Coronaviruset (COVID-19), og har derfor innført hjemmekontor for de som har muligheten til dette.

– Anmodningen om å være med på en nasjonal dugnad for å avgrense smitte er noe virksomheten umiddelbart har respondert på. Dette er bare et av tiltakene som vi ser kan ha en positiv effekt, opplyser HR -og Lønnsmedarbeider Lilly Annette Holth i Elite Service Partner AS.

Administrasjonen vil gjøre sitt beste for at arbeidssituasjonen ikke skal være merkbar for selskapets kunder. Når det gjelder daglig drift vil alle våre kunder bli ivaretatt på best mulig måte og vi leverer fremdeles de tjenester som etterspørres.

Alle våre 43 kontorer i Norge vil være åpne. Men nå med noe mer spredd bemanning enn tidligere. Vi vil samtidig oppfordre våre leverandører og forretningsforbindelser til å kontakte oss pr. e-post eller telefon og ikke møte opp på våre kontoradresser.

Vi opplever for øyeblikket ekstra stor pågang etter mer renhold, smittevask, desinfisering og våre BioDamp tjenester grunnet den pågående situasjonen. Kunder ønsker å holde hjulene i gang for å skape en trygg tilværelse for sine ansatte og kunder.

– De vil foreta desinfiserende smittevask som forebyggende tiltak og for «sikkerhets skyld», sier salgs- og markedsdirektør i Elite Service Partner AS, Odd Kristian Pedersen.

Han forteller at Elite Service Partner AS  har hatt BioDamp og desinfisering som en del av sin portefølje i en årrekke og at de for øyeblikket utfører ekstra mange oppdrag i kontorbygg, kantiner, barnehager, skoler og butikker samt kjøretøy som busser, båt, tog og biler.

Ønsker du å benytte deg av våre tjenester tar du kontakt med vår Servicedesk, slik at vi kan hjelpe deg snarest mulig. Vi er å treffe på telefon 23 06 93 60 (08.00-16.00 alle hverdager), eller på e-post: post@insider.no.