Elite kjøper Metode-Renhold

Elite Service Partner AS har kjøpt aksjene i Metode Renhold AS, med overtagelsesdato 1. juni 2015. Metode-Renhold AS har en omsetning på 75 millioner kroner fordelt på drift i Østfold, Oslo/Akershus, Vestfold, Telemark og Hordaland.

Metode Renhold AS er et meget solid selskap, med mange dyktige ledere og servicemedarbeidere, som i mange år har blitt respektert i markedet som et seriøst selskap. Selskapet har røtter tilbake til 1968, og er i dag en moderne renholdsbedrift med samme sertifiseringer innen kvalitet, miljø og arbeidsmiljø som Elite Service Partner AS – inkludert Svanemerket!

Oppkjøpet innebærer en direkte omsetningsvekst på ca 10% for Elite Service Partner AS, men vil også innebære styrking av mange andre områder – som vil også vil komme kundene til gode.

Vi ønsker 220 ansatte og en lang rekke nye kunder velkommen til Elite Service Partner AS og gleder oss til å få dere med på laget vårt!

Roger Tveide
Adm.dir.

samling-tonsberg

Bilde fra infomøte på Quality Hotel Klubben i Tønsberg 18.5.2015 hvor lokale avdelinger møter ledelsen fra Metode Renhold AS. Administrerende direktør Roger Tveide i Elite Service Partner AS presenterer planen for overtagelsen. Foto: Bjørn Cato Aulie