Elite kjøper Green Cleen
greencleen
Vi har nylig kjøpt 70% av aksjene i selskapet Green Cleen Norge AS. «Green Cleen» er et helt unikt konsept innen profesjonell og miljøvennlig rengjøring av avfallsdunker for private kunder og næringslivet. Det mobile duplex vaskesystemet er spesialbygd for å tilfredsstille strenge miljømessige retningslinjer.

Vannet som blir brukt i vaskeprosessen, blir resirkulert og tømt på slutten av dagen på et godkjent vannavløp. Dette blir gjort for å sikre at det skitne vannet ikke blir tømt i gatene og at ingen forurensing ender opp i våre elver og sjøer.

Som en del av konseptet «Green Cleen» inngår følgende vedlikeholdstjenester:

  • Vask og desinfisering av handlekurver og handlevogner.
  • Vasking av søppelrom.
  • Vedlikehold av uteområder.

Elite Service Partner AS ser fram til å utvikle dette unike servicekonseptet videre. Planen er at dette skal utvikles til å bli et servicekonsept som vi kan tilby våre kunder i områder hvor vi allerede leverer våre servicetjenester! Green Cleen Norge AS vil bli drevet videre som eget selskap innen vårt konsern.

Roger Tveide
Adm.dir.

819x273greencl

Bildet viser fra venstre mot høyre:
Bradley Tyler, Kelly Tyler, Anette Tyler og Darren Tyler fra Green Cleen Norge AS, sammen med administrerende direktør i Elite Service Partner AS – Roger Tveide.

Les mer om Green Cleen Norge AS, ved å klikke på logoen nedenfor:

greencleen-logo