Desinfiserer togene hver dag

Foto: Henning Gulbrandsen – Oppland Arbeiderblad

Etter at myndighetene gradvis har åpnet opp samfunnet, har Gjøvikbanen opplevd en gradvis vekst i antall reisende.

Alle tog på Gjøvikbanen behandles derfor med desinfeksjonståke en gang i døgnet. På bildet over ser du servicemedarbeider Jamal Jama Haid som utfører jobben på et av togsettene til VY. Elite Service Partner AS har åtte personer som tåkelegger togene på Gjøvik stasjon og Jaren stasjon.

– Togene fogges med BioTåke og dørene lukkes i en halv time og har virkning i 24 timer, opplyser Regionleder i Elite Innlandet Arne Kjølstad.

Teknisk sjef på Gjøvikbanen Leif Asbjørn Seegaard sier at det er kun Gjøvikbanen i hele Norge som har satt dette i system i full skala.

– Alle tog desinfiseres en gang i døgnet. Dette gjøres i tillegg til vanlig rengjøring som er ekstra nøye i disse dager. Vi gjør det vi kan for å holde togene frie for smitte, sier han.

BioTåke er en steam-desinfiseringsmetode som er en miljøvennlig metode for dyptgående sanering av de fleste materialer og rom.

– Vi bruker teknologi som dreper bakterier, virus, sopp og sporer og vi er glad for at vi i disse spesielle pandemi tider har effektive metoder og tilby våre kunder som ønsker en sikker arbeidsplass, sier Geir Hammer kontraktsleder i Elite Service Partner AS.

Du vil også finne mer informasjon på denne linken – BIODAMP.

Skulle desinfisering være aktuelt for din bedrift kan du sende en e-post til post@insider.no eller legge igjen din kontaktinfo her.

Foto: Henning Gulbrandsen - Oppland Arbeiderblad

På bildet: Servicemedarbeider Jamal Jama Haid som utfører jobben på et av togsettene til VY

Foto: Henning Gulbrandsen – Oppland Arbeiderblad