takk

Takk for din henvendelse angående en gratis befaring!

Vi tar kontakt fortløpende for å avtale dato og tid for en befaring hos dere. Sammen kommer vi frem til en en god løsning på deres behov og vil gi dere et godt og uforpliktende tilbud.

Unngå høye utgifter.

Spar både tid og penger ved å investere i godt vedlikehold, og på den måten unngå store verditap. Unngå å måtte kontakte ulike leverandører hver gang det dukker opp problemer på eiendommen. Og ikke minst, ved å ha planlagt vedlikehold reduseres skader og risiko med minst 70 %.

Når du har kvalifisert vaktmester- og vedlikeholdspersonell, kan du sørge for at enhver skade blir reparert så fort som nødvendig. La eiendommen være i sin beste stand året rundt.

Øk eiendomsverdien.

Hold dine leietakere og brukere fornøyde med driften og vedlikeholdet til bygget. For å sikre dine verdier er det viktig med verdibevarende vedlikehold. Ved å følge en proaktiv vedlikeholdsplan vil bygget og eiendommen kontinuerlig holde opp til dagens standard, samtidig som man klarer å vurdere og gjennomføre tiltak som kan øke verdien av eiendommen på sikt.

Få én måneds GRATIS vedlikeholdstjeneste*

Etter befaringen kan du være aktuell for vår nåværende kampanje: Få en måned av tjenesten vår gratis, slik at du kan få en god smakebit på hvordan vi jobber.

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Finn oss:
Vi takker for oppdraget:
NAV - Ørsta
Rema 1000 - Bjerkvik
Cubus AS Amfi - Moss
FUS Sinsen bhg AS - Oslo
Følg oss: