Polerte betonggulv – en investering for fremtiden

Polert betong

Polerte betonggulv er godt likt på grunn av sin miljøvennlighet, enkelt renhold og vedlikehold. Ettersom gulvet er reflekterende, er det mindre behov for belysning som igjen gir redusert strømforbruk og miljøvennlig gevinst.

Vi prøver alle å gjøre vår del ved å redusere sløsing og forsikre oss om at våre C02 utslipp skaper mindre ødeleggelser i fremtiden. Betong kan være en vei å gå. Dessuten kan polert betong være fantastisk vakkert. Et utmerket valg som kan spare deg for mye kostnader og vedlikehold.

Få gulvet til å skille seg ut med HTC Superfloor.

Mange er ikke klar over hvor vakkert et polert betonggulv kan bli. Når du hører ordet betong, tenker du kanskje at det er litt grått og kjedelig, men dette blir et så fantastisk fint sluttprodukt, og vi tør påstå at du vil komme til å elske det!

Å polere betong handler om industriell herding kombinert med industrielle diamanter og tetting. Resultat blir varig og tiltalende. Etter polering kan man også påføre farge for å få gulvet til å skille seg mer ut. Slike gulv har nå blitt svært populære i boliger, garasjer og særlig i næringsbygg.

HTC Superfloor er tilgjengelig i fire ulike konsepter – Platinum, Gold, Silver og Bronze og de har alle unike egenskaper. HTC Superfloor Platinum er det aller ypperste – og det vi først og fremst anbefaler.

Du kan lese mer hos vårt datterselskap: