Ansettelse av ny FM driftsdirektør

26.08.2020: Øystein Andersen blir ny driftsdirektør for Facility Management i Elite Service Partner AS. Han starter i en nyopprettet stilling fra og med 01.09.2020.

Elite Service Partner AS fortsetter sin offensive vekst ambisjon med en rendyrket avdeling for Facility Management, lokalisert ved hovedkontoret på Høvik rett utenfor Oslo.

Øystein Andersen har bakgrunn som innkjøpssjef i Rolls-Royce samt som Operations Director i selskapet Mitie, der oppgavene var eiendom og drift.

«Det er med stor ydmykhet jeg overtar stafettpinnen og bygger videre på det arbeidet som allerede er startet. Utvikling, stadig vekst og troen på at vi sammen alltid kan bli bedre er en stor motivasjonsfaktor. Jeg gleder meg til å få muligheten til å lede alle de flinke medarbeiderne i årene fremover, og gjøre mitt for at ESP`s gode utvikling fortsetter», sier Øystein Andersen påtroppende FM leder.

«Vi er trygge på at Øystein vil lede og utvikle FM konseptet på en god måte. Øystein har unik kundetekke, et klokt hode og gode vurderingsevner, et stort hjerte for sine kolleger og sin arbeidsplass», sier administrerende direktør Roger Tveide.

For spørsmål eller mer informasjon:

  • Roger Tveide: roger.tveide@insider.no / 982 63 830