Om Insider Facility Solutions AS

steinarmyklebust450x300Virksomheten som ble etablert i 1983 av Steinar Myklebust har vært i kontinuerlig vekst og utvikling. I dag er vi en av Norges største familieeide gründerbedrifter innen servicesektoren. Etter organisk vekst, en rekke oppkjøp og fusjoner, nye strategiske tjenester og eierskap, har vi etter nesten 40 år funnet tiden inne for en rekke spennende grep som kommer markedet og våre ansatte til gode.

I mai 2021 har Elite Service Partner AS endret navn til Insider Facility Solutions AS. Å samles rundt et nytt navn, Insider Facility Solutions AS, er først og fremst et symbol på samordning og utvikling av flere tjenester på nasjonalt nivå.

Insider Facility Solutions AS tilbyr organisering og koordinering av flere tjenester, et totalkonsept innen servicerelaterte tjenester – Facility Management Services (FM-tjenester). Våre tjenester leveres med dedikert og kvalifisert personell. Vi har utviklet digitale løsninger som sikrer våre oppdragsgivere kontroll fra A til Å.

Steinar Myklebust startet selskapet i 1983. Han er i dag styreformann og eier av Insider Facility Solutions AS.

Vårt tjenestespekter spenner fra drifts- og servicetjenester til forvaltning og leietagerrådgivning. Selskapet har sunn økonomi, moderne maskin- og bilpark. I de siste årene, har vi også blitt en betydelig aktør innen betonggulvsliping.